Nis

Badminton Küçükler İl Müsabakalarında il 2'incisi olan okul takımımızı kutlarız. Antrenör Ali KENAN ve kıymetli evlatlarımız tebrik eder, başarılar dileriz.

Mrt

Madalyalar !!! Akıl ve zeka oyunları il müsabakalarında 2 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya.Nurcan Akdağ ve Mehmet Erdoğan öğretmenlerimizi ve kıymetli evlatlarımızı tebrik ederiz.

Bengü Nisa Kesercioğlu

Reversi Birinciliği

Yusuf Emre Tekin

Pentega Birinciliği

Ecrin Ağcakaya

Mangala İkinciliği

Yusuf Sezer

Mangala üçüncülüğü

Furkan Döğücü

Kulami İkinciliği

Mrt

5C sınıfı Çiğdem Kırık Öğretmenimizin  öncülüğünde bir bağış kampanyası düzenlemiştir.

Zeynep Ceylin İnce, Deniz Kirpioğlu, Büşra Yılmazoğlu  öğrencilerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, Bilim Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Burhan Turgut rehberliğinde Robotik Kodlama kursumuz açılmıştır. Robotik Kodlamayailgisi olan öğrencilerimzi kursumuza bekliyoruz.

Mrt

Okulumuzda  yapılan okul içi satranç turnuvasında;

Turnuva birincisi  6/A FSM İHO öğrencisi Furkan SEZER,

Turnuva ikincisi 8/A  FSM İHO öğrencisi Gürkan KARAKUŞ,

Turnuva üçüncüsü 5/A FSM Ortaokulu öğrencisi Kağan KARATEPE,

Turnuva dördüncüsü 5/F FSM Ortaokulu  öğrencisi Ahmet Aras Taşkıran    olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, Santraç Kulübü Danışman Öğretmeni Özgür SAVAN Öğretmenimize teşekkür ederiz.

AFET SONRASI AİLELER İÇİN ÇOCUKLARA PSİKOSOSYAL YARDIM

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Küçük Erkekler Takım Birincisi olan öğrencilerimize kupa takdimlerini yaptık. Beden Eğitimi öğretmenimiz İsmail Feyzi DEĞER ve Antrenör Gurbet KÖSE ve kıymetli evlatlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Yıldız Kızlar Takım Birincisi olan öğrencilerimizi kupa takdimlerini yaptık. Beden Eğitimi öğretmeni Ural Kavuş ve kıymetli evlatlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

Şbt

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1.dönemi sona erdi. 20 Ocak Cuma günü yapılan karne töreni ile dönem birincileri ve dönem içinde Türkiye ve il dereceleri olan öğrenciler ödüllendirildi.

Ock

2022 Yılında bizleri gururlandıran 35 kez milli forma ile uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarı  ile temsil ederek onurlandıran U13 katogoride Dünya sıralamasında  40. sırada yeralma başarısı gösteren milli sporcumuz Kuzey GÜNDOĞDU 11-14 Ocak 2023 tarihlerinde Avustralya'nın Linz kentinde yapılacak olan WTT YOUNTH CONTENDER LİNZ yarışmasında kulübümüzü, ilimizi ve ülkemizi temsil edecektir. Öğrencimizi, Antrenör Nermin ŞENOL Hoocamızı  tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.

Ara

01.11.2022 tarihinde okulumuzda açılan Aile Okulu kursumuz 27.12.2022 tarihinde velilerimize okulumuz adına verilen sertifikalarla sonlandırılmıştır. Velilerimize sertifikaları, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Adem TÜRKMEN ve okul müdürümüz Ahmet BEKAROĞLU tarafından verilmiştir. Katılımlarından dolayı  Milli Eğitim Şube Müdürümüz Adem TÜRKMEN'e twşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda , Orhan Şaik Gökyay İlkokulu  konferans salonunda  10  Kasım   Perşembe günü ,  "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında NARKOREHBER Eğitimi verildi. İlimiz Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından verilen seminere veli ve öğretmenlerimiz katıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde okulumuzda anma töreni düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde  saygı, sevgi ve minnetle andık.

Kas

Okulumuz  5 / F ve  İho 5- A sınıfı öğrencileri  İngilzce dersinde yapmış oldukları My Town şehir maketlerini   sergilediler.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Zeynep CİHAN bireysel   resim sergisini 1 Kasım 2022    Salı  günü okul koridorunda sergiledi.   Sibel KALKAN öğretmenimizi   ve öğrencimizi tebrik ederiz.