23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Çeşitli spor gösterileri, halk oyunları şiir ve konuşmaların yer aldığı ve büyük bir katılımın olduğu kutlamaları Orhan Şaik Gökyay İlkokulu ile beraber düzenledik. Bu güzel program için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

İngilizce hazırladığımız duvar gazetesi için ilimiz sporu hakkında Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Reşat ASRAK Beyi ziyaret ettik. Ahmet GÜL öğretmenimize kıymetli öğrencilerimize ve bizleri güler yüzle karşılayan ve sorularımızı içtenlikle cevaplayan müdürümüze sonsuz teşekkürler.

Sayın Milli Eğitm Bakanı Ziya SELÇUK´un açıklamaları sonrası başladığımız ve tüm şubelerde başarıyla uyguladığımız gözetmensiz sınavlarımız devam ediyor. Bu hususta uygulamayı en verimli şekilde uygulayan öğretmenlerimize, kıymetli öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Gezi ve İnceleme Kulübü Rehber Öğretmeni Ebru ONAT rehberliğinde Pamukkale- İzmir gezisi düzenledik. 89 kişinin (yönetici, öğretmen veli ve öğrencinin) katımıyla düzenlediğimiz gezimizde Pamukkale (travertenler), Antik Tiyatro, Efes, Kuşadası, Şirince, İzmir Konak ziyaretlerimiz oldu. Ebru ONAT öğretmenimize teşekkür ederiz.

6C şube rehber öğretmeni Yağmur BOZKUŞ´un rehberliğinde Polis Okuluna 4-10 Nisan Polis Haftası etkinliklerimiz kapsamında gezi düzenledik. Okulu gezdiren ve bizleri güler yüzle karşılayan İbrahim müdürümüze, Yağmur BOZKUŞ ve Ahmet ZAYIFOĞLU öğretmenlerimize ve kıymeli öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Gezi ve İnceleme Kulübü Rehber Öğretmeni Ebru Onat tarafından öğrencilerimizin katılımıyla Anıtkabir ve 1.Meclis gezisi düzenlendi. Görevli öğretmenlerimiz İsmail Bilgioğlu´na Md.Yrd. Ferhat KAZOĞLU´na ve tabiki Ebru ONAT öğretmenimize sonsuz teşekkürler.

Masa tenisi ekibimizle Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Reşat ASRAK´ı ziyaret ettik. Masa tenisinde aldığımız il, gruplar ve Türkiye başarılarımızı anlattık, kupamızın sevincini paylaştık. Masa tenisi Anternörümüz Nermin ŞENOL´a sonsuz teşekkürler.

Fotoğrafçılık kursumuz Özgür HÜSEYİNBAŞ hocamızın koordinesinde devam ediyor. Öğrencilerimizin sosyalleşmesine dönük başlattığımız projeler kapsamında yer alan fotoğrafçılık kursuna katkılarından dolayı başta Özgür HÜSEYİNBAŞ öğretmenimize soonsuz teşekkürler.

Geleneksel Türk sanatlarından Ebru sanatı çalışmalarımız devam ediyor. Aysun İhtiyar öğretmenimize teşekkür ederiz.

Bakanlığımızın 2023 vizyonu ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar doğrultusunda öğrencilerimize yöresel kültürel değerleri anltama ve öğretme çalışmalarımız başarıyla devam ediyor. Bu kapsamda derslerle bütünleşik olarak tüm 5.sınıf öğrencilerimize Sepetçioğlu halk oyunu çalışmalarına başladık. Halk Eğitim Usta Öğretcisi Öznur Alaçam´a katkıları için sonsuz teşekkürler.

Teknoloji ve internet bağımlılığı ile mücadele noktasında farkındalık oluşturma adına Şerife Bacı Öğretmenevinde Özel Eğitim Öğretmeni Hasan Hüseyin Saçı tarafından seminer verildi. Yoğun katılımın olduğu seminerde veli ve öğretmenlerimize teknoloji ve internet bağımlılığının zararları, alınacak tedbirler hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

KIZ TAKIMI GELENEKSEL DÜZENLEMELİ KÜÇÜKLER KATEGORİSİNDE BİRİNCİLİK, ERKEKLER İSE GELENEKSEL DÜZENLMESİZ KÜÇÜKLER KATEGORİSİNDE DE BİRİNCİLİK KAZANDILAR.

Spora ve sporculara her daim destek veren okulumuz ilimizde düzenlenen masa tenisi müsabaklarına öğretmenlerimizle katıldı.

Okulumuz 8A sınıfı öğrencisi Zehra Begüm KAVUKCUOĞLU başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 2. Multi Avrupa Taekwondo müsabakalarında şampiyon oldu. 21-29 Mart 2019 tarihlerinde Bulgaristan´da düzenlenen şampiyonada rakiplerini yenen KAVUKCUOĞLU aynı zamanda Okullar Arası müsabakalarda da Türkiey şampiyonu. Öğrencimizi ve Antrenör Numan HACAT´ı tebrik eder daimi başarılar dileriz.