Zeynep Korkmaz il birincisi oldu.(7AİHO). Kastamonu İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencimizi tebrik eder daimi başarılar dileriz.

Türkiye şampiyonu masa tenisi ekibimizle kupa kaldırdık. Başta Antrenör Nermin Şenol hocamızı ve kıymetli öğrencilerimizi tebrik eder daimi başarılar dileriz.

Teknoloji ve  tasarım derslerinde yapılan köprülerimizi sergiledik. Aysun İhtiyar ve İsmahan Oktay öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nimet Darende Camiine gezi düzenledik.Din Kültürü öğretmeni Şenay Atalan öğretmenimizin rehberliğinde ders kazanımları ile bağlantılı olarak cami gezisi düzenledik. Öğretmenimize ve 6A sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bilim sergimizin minik misafirleri vardı. İlkokul öğrencilerimiz sergimizi gezdiler. Projeler hakkında merak ettiklerini sordular.

Yılsonu Fen Bilimleri sergimizi yaptık. Ayşegül  OTUZBİROĞLU ve Betül SİMSAR öğretmenimize ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gözetmensiz sınav uygulamalarımız devam ediyor. Betül Simsar öğretmenimize ve 5AİHO sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Masa tenisi yıldızlar liginde öğrencimiz  Beyza Nur Korkmazer tek bayanlarda Türkiye şampiyonu, kız takımımız da takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

Diyabet ile ilgili bilgilendirme yapıldı.İl Sağlık Müdürlüğü uzmanlarınca diyabet ile ilgili  olarak "Diyabet nedir, tedavi ve korunma yolları" hakkında öğrencilerimize bilgi verildi.

Okul aile birliğimizin 6 aylık faaliyetlerini değerlendirdik.Gelir gider durumu hakkında açıklama yapılırken yılsonu faaliyetleri değerlendirildi.Ekim 2018-Nisan 2019 dönemi ayrıntılı gelir gider tablosu, denetim ve yönetim raporları için okul aile panosuna bakabilirsiniz.

Her sınıfa bir çiçek projemiz başladı. Çiçeklerin bakımı için öğrencilerimiz görevlendirildi. Buradaki amacımız öğrencilerimize sorumluluk duygusunu kazandırmak.

LGS öncesi Rehberlik Servisi öğrencilerimize son bilgilendirmeleri yaptı.Rehber Öğretmen Mehmet Erdoğan tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak sınavda uyulacak kurallar, sınav öncesi yapılacaklar, stres ve kaygı ile mücadele ve hedef belirleme ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

5B sınıfında bilgi yarışması düzenlendi. Şube rehber öğretmeni Nihal Yıldız öğretmenimizin rehberliğinde düzenlenen yarışmanın birincisi olsa da  kazananı tüm sınıf oldu. Nihal Yıldız öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sosyal sorumluluk projelerimizden "Hayvan barınağı ziyaretimiz"

Muhterem Basmacı ve Nihan Altan öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamak geleceğin inşası açısından önemli ve anlamlıdır.

Tiyatro ekibimiz son sürat çalışmalara devam ediyor. Bugün Muhsin hocam ve ekibini misafir ettik.Hepsine sonsuz teşekkürler.