Ebru kursları duvar sergimiz devam ediyor. Öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.20.05.2019

İş güvenliği kapsamında tüm kapılarımızda kapı sabitleme sistemlerine geçtik.Okul aile birliğimize katkılarında dolayı teşekkür ederiz.

Halk oyunları müsabakalarında il birincisi olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.Bu vesilesiyle Antrenör Öznur Alaçam ve öğrencilerimizi tebrik eder daimi başarılar dileriz.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutladık.Bu vesileyle başta Ulu Önder Gazi Muatafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını milli mücadele kahramanlarımızı ve tüm şühedayı rahmet ve minnetle yad ediyoruz.Kutlama programını düzenleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gözetmensiz sınav uygulamalarımız devam ediyor. 17.05.2019 tarihinde 7A sınıfında gözetmensiz sınav uygulamamız yapıldı.Tuba Sabah öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Sosyal sorumluluk projelerimizden "Sadaka Kumbaramız". 6E sınıfı öğrencilerimizin 2. Dönem başından beri yürüttüğü projenin ilk ayağını 17.05.2019 Cuma günü bitirdik. Paylaşmanın önemini anlattığımız bu proje ile değerler eğitimine katkıda bulunduk. Serhan Koç öğretmenimize ve 6E sınıfı öğrencilerine sonsuz teşekkürler.

Dönem sonu öğretmenler kurulu toplantımızı yaptık. Yılsonu iş ve işlemleri ile yaz dönemi faaliyetlerimizi değerlendirdik.

Açık hava sınıf uygulamamız. Ahmet ZAYIFOĞLU öğretmenimiz öğrencileriyle hava şartlarının uygun olmasını da fırsat bilerek dersini okul bahçesinde işledi.Kazanımın kalıcı olduğunu düşündüğümüz uygulama ile farkındalık oluşturduk.

Sosyal sorumluluk projelerimizden "Huzurevi ziyaretimiz". Aysun İhtiyar öğretmenimizin rehberliğinde yapılan gezi ile değerler eğitimine katkıda bulunduk. Emeği geçenlere teşekkürler.

Lösemi ile mücadele kapsamında 5B sınıfı öğrencilerimiz proje hazırladılar. Şube rehber öğretmeni Nihal YILDIZ öğretmenimizin koordinesinde yapılan proje ile öğrencilerimiz lösemi hakkında bilgi sahibi oldukları gibi, yardım içinde proje üreterek farkındalık oluşturdular. Nihal öğretmenimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Kodlama ve robotik kodlama sergimizi açtık. Yağmur BOZKUŞ öğretmenimizin rehberliğinde yapılan sergide öğrencilerimiz kodlama ve robotik kodlama alanında yaptıkları çalışmaları sergileme fırsatı buldular. Başta Yağmur Öğretmenimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kuşlar için ağaçlara yem astık. 5E sınıfı Şube Rehber Öğretmeni Nihan ALTAN tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrencilere ve öğretmenimize duyralılığı için teşekkür ederiz.

Değerler eğitimi kapsamında "edep" semineri gerçekleştirdik. Kastamonuİl Müftülüğünde görevli Uzman Vaiz İbrahim KURT ve Vaiz Sultan SARAÇOĞLU tarfından verilern seminere 7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz iştirak ettiler.

Filografi çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ilgisini çeken ve bir dinlenme sanatı olan filografi çalışmalarımız başarıyla devam ediyor. İsmahan Oktay hocamıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Kaati kursumuzu bitirdik. Sergiye hazırız. Canan YILMAZ rehberliğinde sürdürlen Kaati kursumuzun 2.dönem çalışmalarını bitirdik. Sergi hazırlıklarımıza başladık. Geleneksel Türk sanatlarından olan Kaati´yi öğrencilerimize tanıtan ve sevdiren Canan öğretmenimize ve kıymetli evlatlarımıza sonsuz teşekkürler.