Üniversite kütüphanesine gezi düzenledik.Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili kütüphanesine gerçekleştirdiğimiz gezide öğrencilerimiz yeni kitaplarla tanışmanın mutluluğunu yaşadılar.

Basında okulumuzla ilgili çıkan haberler

İş güvenliği kapsamında kapı sabitleme çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin güvenliği açısından son derece önemli olan iş güvenliği çalışmalarımızda desteklerinden dolayı okul aile birliğimize, Md.Yrd.Serhat PAMİR Hocama sonsuz teşekkürler.

2023 vizyonu çerçevesinde açtığımız örme bebek kurslarımız devam ediyor.İsmahan Oktay hocamıza ve evlatlarımıza sonsuz teşekkürler.

Okulumuzun logosunu yeniden tasarladık. Kastamonu tarihini ve okulumuza ismini veren Büyük Türk Hakanı Fatih Sultan Mehmet´i logomuzda kullandık.

Son yıllarda diabet birçok vatandaşımızın sağlığını tehdit edre hale geldi. Neler yapabiliriz ve diabetten nasıl korunmalıyız.

Değerler eğitimi çalışmaları kapsamında 6 yıldır başarıyla uyguladığımız "Değer Kart"  projemiz devam ediyor. Örnek davranışlar ve olumlu davranış değişiklikleri, miili ve manevi değerlerimize sahip çıkma vb. kriterler doğrultusunda öğrencilerimize değer kart verilmektedir. Katkısı olan öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Öğrencilerimizi Liselere Giriş Sınavına yönelik olarak birebir çalıştırma ve rehberliği ayrıca tüm 8.sınıf öğrencilerimizi yönlendirme çalışmalarını kapsayan ÖTS çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

Okullar arası badminton müsabakalarında kız ve erkeklerde il ikinciliğini elde ettik. Başta Antrenör Tuba HOŞAPÇIOĞLU´na ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Yağmur Bozkuş tarafından yürütülen kodlama ve robotik kodlama kurslarımız başarılı ve verimli bir şekilde devam ediyor. 3D yazıcımızın teminiyle hayallerini çizime aktaran öğrencilerimiz kursa yoğun ilgi gösteriyor.

Çevre temzilik kulübü rehber öğretmenlerimizin öncülüğünde okul bahçesini temziledik. Sınıflarımızda çeşitli etkinlikler yoluyla çevre temziliğinin önemini anlattık.

Yılsonu etkinliklerimiz kapsamında kermesimizi düzenledik. Md Yrd. Ferhat KAZOĞLU yönetiminde gerçekleştirilen kermesimiz dolayısıyla öğretmen ve velilerimize ve kıymetli öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Mardin iline kitap gönderdik. Boyaklı Köyü Boyaklı Ortaokuluna hazırladığımız kolilerde kitap ve sevgi ve selam var. Kültür Edebiyat Kulübümüze ve Kültür Edebiyat Kulübü rehber öğretmenlerine sonsuz teşekkürler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Çeşitli spor gösterileri, halk oyunları şiir ve konuşmaların yer aldığı ve büyük bir katılımın olduğu kutlamaları Orhan Şaik Gökyay İlkokulu ile beraber düzenledik. Bu güzel program için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

İngilizce hazırladığımız duvar gazetesi için ilimiz sporu hakkında Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Reşat ASRAK Beyi ziyaret ettik. Ahmet GÜL öğretmenimize kıymetli öğrencilerimize ve bizleri güler yüzle karşılayan ve sorularımızı içtenlikle cevaplayan müdürümüze sonsuz teşekkürler.