OKULUMUZDA ULUSLARARASI E-TWİNNİG PROJESİ BAŞLADI

Environment  Dedectives At Work (Çevre Dedektifleri İş Başında) Projesi Türkiye Romanya ,İspanya ve İtalya’dan 12 okulun katılımıyla gerçekleştirilecektir. Projemiz Şubat – Mayıs ayları arasında devam edecektir. İlk toplantımızı 11 Şubat tarihinde Zoom üzerinden gerçekleştirdik. Kastamonu Vali  Aydın Arslan Ortaokulu ve Romanya Liceol Teoretic  “Adam Miller Guttenbrum”  okulu ortaklığında kurulan e- Twinnig projesine okulumuz İngilizce  öğretmenlerimizden Muhterem BASMACI rehberliğinde  10 öğrencimizle katıldık. Projenin amacı öğrencilere çevre ve geri dönüşüm hakkında farkındalık kazandırmak, öğrencilerin farklı kültürlerle etkileşim içinde olmalarını sağlamaktır. Muhterem BASMACI Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder , başarılar dileriz.

16-02-202416-02-2024

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 14:27 - Görüntülenme: 84