Gelecek Vaadeden Bilim İnsanları

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz uhdesinde Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen ASTROMAT araştırma projeleri yarışmasında matematik alanında Kastamonu Bilim Sanat Merkezi öğretmeni Yakup Dündar'ın danışmanlığında hazırladıkları "Gökkuşağının Yarıçapı Ne Kadardır" isimli projeleriyle değerlendirilme kurulunca "Gelecek Vadeden Bilim İnsanı" unvanına layık görülen okulumuz 8F sınıfı öğrencileri Yiğit Efe Keşkekoğlu ve Alaettin Efe Haydaroğlu'nu, değerli velilerimizi, örnek projeleri ile ilimize birçok derece kazandıran Kastamonu Bilim Sanat Merkezi Müdürü Sayın Özkan Kahveci ayrıca Danışman Öğretmen Sayın Yakup Dündar'ı tebrik ederiz.

21-05-202421-05-2024

Yayın: 21.05.2024 - Güncelleme: 21.05.2024 14:32 - Görüntülenme: 187