Turgay İLHAN - Müdür Yardımcısı

13.05.1984 tarihinde Kırıkkale´de doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Kırıkkale´de yaptıktan sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümünü 2007 yılında bitirdi. Aynı yıl Taşköprü Bahri Alp Ortaokuluna Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak atandı. Okulumuzdaki görev başlangıcına kadar Bahri Alp Ortaokulunda öğretmenliğin yanında yöneticilik görevlerinde de bulunan Turgay İLHAN evli ve iki çocuk babasıdır.

Branşı: Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Kariyer: Uzman Öğretmen

Lisans: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Yüksek Lisans: Amasya Üniversitesi - Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri (2.sınıf)