Ferhat KAZOĞLU - İHO Md. Yrd.

01.01.1987 yılında Bartın’da doğmuşum.  Okul hayatıma köyüm Gecen Köyü İlkokulunda başladım.  Bartın Anadolu İmam Hatip Ortaokulu / Bartın Atatürk Ortaokulunu tamamladıktan sonra 2004 yılında Köksal Toptan Lisesinden mezun oldum.  2008 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünü tamamladım. 2006 – 2011 yılları arasında Kastamonu Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol işletmeni olarak çalıştım.

2011 yılında Antalya ili Serik ilçesi Yukarıkocayatak Yatılı Bölge Okuluna atandım.  2012- 2015 yılları arasında Kastamonu Merkez ilçesi Halimeçavuş İşitme Engelliler Ortaokulunda, 2015-2017 arasında  da Merkez Ortaokulunda görev yaptım. Bu görevim esnasında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Biriminde Stratejik Planlama İl Koordinatörlüğü yaptım. Ağustos 2017’den itibaren Fatih Sultan Mehmet İmamhatip Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım.