KASTAMONU / MERKEZ - Kastamonu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Mrt

Bugünlerde bağışıklık sistemimizin için en çok dikkat etmemiz gereken konulardan bir tanesi de sağlıklı beslenmek.

Mrt

EBA TV Uydu frekans ve şifreli yayın platformları kanal sıralaması bilgileri

9-15 Mart 2020 Tuza Dikkat Haftası Bilgilendirme Notu

Mrt

14 Mart Dünya Böbrek Günü münasebetiyle böbrek hastalılarına dikkat çekmek için bilgilendirme notu hazırlanıştır.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımız, Solunum Yolu Enfeksiyonlarından Korunma Yollarını EBA dan paylaştı.

Şbt

Günümüzde en dikkat edilmesi gereken konulardan biriside kişisel hijyendir. Özellikle toplu yaşam alanlarında sağlığımızı korumak için hijyene dikkat etmek gerekmektedir. Temizlik kurallarına uyulmadığında pek çok hastalıkların ortaya çıkması kaçınılmazdır. Hastalıklardan korunmak için temizlik uygulamaları ihmal edilmemelidir. Sağlık için üzerimize düşen görevleri özenle yerine getirmeliyiz. FSM Ailesi olarak kişisel hijyen için uymamız gerekenleri sizler için derledik. Dikkatle inceleyelim. Sağlıcakla kalın...

Sayın Velimiz;

Bu bilgi notu öğrencimiz ve sizin solunum yolu enfeksiyonlarından korunma yöntemlerine yönelik hatırlatma yapılması amacıyla hazırlanmıştır.

Şbt

Kastamonu Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birimleri ile sivil toplum örgütlerinin yapılan haber ve duyurulardan kolaylıkla faydalanabilmesi için web sitesi hazırlanmıştır.

May

Dikkat !!! LGS ile ilgili açıklamalar. Bu açıklamaları okumadan sınava girmeyiniz.

May

Okul aile birliğinin yıllara göre gelir gider durumu