Etiket Sonuçları: fsm

Nis

Her alanda olduğu gibi kitap okuma alanında da  en güzel örnekleri sunan FSM öğrencileri okuduğu kitapların yazarları ile buluşmaya devam ediyor.  Bu ayki yazarımız Başım Dertte kitabının yazarı sayın Recep ÖZKUL.  FSM Türkçe zümresi  ve öğrencileri olarak okuduğumuz  kitap üzerine hoş sohbetler  eşliğinde güzel bir akşam geçirdik.  Okuma etkinliğine ve söyleşiye katılan tüm öğrencilerimize,  etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen FSM Türkçe zümresine ve desteğini hem öğrencilerden hem de öğretmenlerinden eksik etmeyen okul müdürümüz Ahmet BEKAROĞLU'na teşekkür ederiz.

Mrt

Kuzey Gündoğdu şampiyonluk serisine devam ediyor.

13-17 Mart 2024 tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen Ettu Yount Series yarışmasında masa tenisi milli sporcusu öğrencimiz Kuzey Gündoğdu'nun da yer aldığı U13 takımı şampiyon olmuştur. Ayrıca Kuzey,  U13 çift erkekler yarışmasında şampiyon, U13 tek erkekler yarışmasında 2'inci olmuştur.Kıymetli evladımızı ve değerli ailesini, Antrenör Nermin Şenol Hocamızı ve Kastamonu Masa Tenisi kulübünü tebrik ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı kitap okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Bu bağlamda tüm şubelerimizde tüm yönetici, öğretmen öğrenci ve çalışanlarımızla 11.10.2023 Çarşamba günü 2.dersimizde kitap okuduk. Okumaya devam edeceğiz.

Pandemi süreci dişinda her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Ankara gezimizi bu senede tamamladık. Gezi İnceleme Kulübü danışman öğretmeni Ebru Onat Tavan öncülüğünde düzenlenen geziye öğrenci ve görevli öğretmenlerimiz iki otobüs ile iştirak ettiler. Anıtkabir, ilk meclis binamız başta olmak üzere Ankara'nın güzide yerlerinin gezildiği gezi seneye tekrarlanmak üzere tanamlandı. Ebru öğretmenimiz, görevli öğretmenlerimiz başta olmak üzere destek veren velilerimize ve kıymetli evlatlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

TÜBİTAK 4006 B projesine 20 proje ile müracaatımızı yaptık. Proje yürütücümüz Ahmet Zayıfoğlu öğretmenimiz başta olmak üzere öğrencilerimize yeni ufuklar açan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Düzce Akçakoca’da 26 Nisan 2023'de düzenlenen Judo Küçükler Grup müsabakalarında okulumuz öğrencileri Tuğba Salıcı şampiyon, Berat Tarakçı 2'inci ve Zeynep Betül Eroğlu 3'üncü olarak Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandı.Antrenör Hasan Basri Taşkın'ı, kıymetli evlatlarımızı ve Kastamonu Belediye Spor Kulübü'nü tebrik eder daimi başarılar dileriz.

Nis

İlimizdeki müsabakalarda il ikincisi olan halk oyunları ekibimiz bölge müsabakaları için Bolu'ya gitti. Usta öğretici Bilge Kısabacak başta olmak üzere tüm ekibe başarılar dileriz.

Nis

Okulumuzda TBMM'nin 103. kuruluş yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Halk oyunları ekibinin gösterisi, şiir ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın olduğu programda eğlenceli oyunlarda yer aldı.

Nis

Okulumuz 6A sınıfı öğrencisi Batuhan Kuzu Kick Boks okul sporları müsabakalarında Türkiye 3'üncüsü oldu. Öğrencimiz Batuhan Kuzu ve Antrenör Murat Şengül Hocamızı tebrik eder daimi başarılar dileriz.

Mrt

Madalyalar !!! Akıl ve zeka oyunları il müsabakalarında 2 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya.Nurcan Akdağ ve Mehmet Erdoğan öğretmenlerimizi ve kıymetli evlatlarımızı tebrik ederiz.

Bengü Nisa Kesercioğlu

Reversi Birinciliği

Yusuf Emre Tekin

Pentega Birinciliği

Ecrin Ağcakaya

Mangala İkinciliği

Yusuf Sezer

Mangala üçüncülüğü

Furkan Döğücü

Kulami İkinciliği

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Küçük Erkekler Takım Birincisi olan öğrencilerimize kupa takdimlerini yaptık. Beden Eğitimi öğretmenimiz İsmail Feyzi DEĞER ve Antrenör Gurbet KÖSE ve kıymetli evlatlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Yıldız Kızlar Takım Birincisi olan öğrencilerimizi kupa takdimlerini yaptık. Beden Eğitimi öğretmeni Ural Kavuş ve kıymetli evlatlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

Şbt

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1.dönemi sona erdi. 20 Ocak Cuma günü yapılan karne töreni ile dönem birincileri ve dönem içinde Türkiye ve il dereceleri olan öğrenciler ödüllendirildi.

Ekm

Okulumuz 7E sınıfı öğrencisi Furkan Yusuf Döğücü Satranç müsabakalarını 1. olarak bitirdi. Tebrik eder daimi başarılar dileriz.